tiistai 4. marraskuuta 2014

Siirtymä Best hostel city ja Stockholmsmässan välillä.

Matka messukeskukseen.

28.10.2014 Tiistaina lähdimme klo 10:00 tukholman keskustassa olevasta hostellista. Käytimme mahdollisimman monta julkista kulkuneuvoa, mitä oli mahdollisuus käyttää.

Aloitimme metrolla, joka sijaitsi Hötorgetilla. Suuntasimme vihreälle linjalle, jossa 17, 18, 19 linjat ajoivat Stockholms centraliin. Tukholman keskusasemalla on selvät opasteet metron ja juna-asemien välillä, joten seurasimme vain opasteita seuraavaan etappiin. Aikataulunäytöiltä näimme milloin seuraava lähtö tapahtuisi. Tällä välillä emme eksyneet tai kukaan exkursion jäsenistä ei ollut kadonnut, joten kaikki hyvin siihen asti.


Tukholmassa kaikki julkisenliikenteen kulkuvälineet toimivat yhdellä lipulla, joten juna-asemalle saapuminen on helppoa, koska tarvitsee vain löytää junan numero millä haluaa päästä eteenpäin. Junat 35-38 veivät kaikki messukeskukseen ja junaakaan ei tarvitse odottaa 10 minuuttia kauempaa. Junamatkan kesto on noin 10 minuuttia ja jäämme Älvsjö asemalla pois kyydistä.


Älvsjön asemalla on opaste kyltit messukeskukseen, joita seurasimme loppumatkan. Kävely matkan aikana törmäsimme Suomalaiseen yritykseen, jonka tarkoituksena oli mainostaa itseänsä Ruotsissa. Messukeskukseen pääsimme tavoite ajassa ja matkaan oli kulunut alle 45 minuutia.


Janne Mörttinen, Jonne Tuominen, Henri Käki, Harri Pakarinen ja Henri Rauhala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti