maanantai 3. marraskuuta 2014

Joukkoliikenne-ekskursio

Tässä blogissa käydään läpi luokkamme ekskursio-matkaa Tukholmaan. Matkan pohjimmainen tarkoitus oli pyörähtää joukkoliikennemessuilla Tukholmassa. Matka alkoi maanantaina  27.pvä Lokakuuta. Lähdimme Hyvinkäältä kohti helsinki-vantaan lentokenttää luokkatoverini isän kyydissää. Tarkoituksena oli käyttää koko reissun ajan, vain ja ainoastaan joukkoliikennevälineitä, mutta päätimme hyödyntää mahdollisen ilmaisen kyydin.

Lentomme Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti Arlandan kenttää lähti klo 9.05
Lento sujui mukavasti ja kesti noin tunnin. Saavuttuamme Arlandaan oli vuorossa siirtyminen tukholman keskustaan. Ostimme koko luokalle kaikissa tukholman joukkoliikennevälineissä toimivat 72 tuntia voimassaolevat matkakortit. Tämän jälkeen lähdimme bussilla kohti juna-asemaa, jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista. Junamatka Tukholman keskustaan kesti noin puoli tuntia.

Vietyämme tavarat hotelliin ja syötyämme vatsamme täyteen, oli vuorossa vierailu Slusseniin, jossa kuuntelimme mielenkiintoisen luennon Slussenian historiasta ja matkasta ekologisen liikenteen edelläkävijäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti